....

....

miercuri, 21 ianuarie 2015

Cum sa castigi 500 lei lunar


 Cum sa faci sau sa castigi 500 lei lunar din sondaje? Va prezint cel mai bun site de sondaje (chestionare) din Roamnia. Se numaste IPSO si ofera posibilitatea tuturor roamnilor, indifertent de varsta sa participe la sondaje de opinie platite cu bonuri valorice sau cupoane cadou, ce pot fi folosite la cumaraturi din orice magazin care le accepta.
Daca ai un buget limitat este bine sa folosesti aceasta oportunitate de a castiga un venit suplimentar lunar, chiar daca nu sunt bani cash si sunt bonuri de masa cu aceias putere de cumarare.


Care este metoda de castig?

Simpla, iti faci cont pe site dupa ce primesti o invitatie din partea mea si incepi adunarea bonurilor. Pentru fiecare sondaj completat primesti in functie de complexitatea lui o suma de puncte cuprinsa intre: 100 si 500 puncte. Pentru fiecare persoana invitata de tina preimesti alte 100 puncte, poti trimite zilnic maxim 5 invitatii.

1. La fiecare 500 puncte schimbate primesti 10 lei in tichete cadou.


2. La fiecare 1654 puncte schimbate primesti 50 lei in tichete cadou.




3. Un calcul simplu arata ca: 5 invitati/zi x 100 puncte = 500 puncte x 30 zile = 15000 puncte : 1654 puncte = aproximati 10 tichete cadou. de cate 50 lei = TOTAL 500 Lei.
NU UITA! In afara de castigurile din sondaje si invitatii, prin inscrierea in panel Ipsos Access Panels vi fi inscris(a) intr-o tragere la sorti pentru unul dintre cele 30 de tichete cadou Edenred în valoare de 450 RON fiecare. Completarea chestionarelor primite prin email sau telefon au timp limitat, deci, cand un sondaj ti-a sosit, raspunde la el cat mai repede posibil. Implica-te in sondaje acum si in scurt timp vei castiga un venit suplimentar lunar. Iti doresc multa bafta in aceasta activitate!
P.S. Cu un istoric de peste 35 de ani, Ipsos reprezinta una dintre cele mai inovative companii de cercetare de piata din lume formata din cercetatori profesionisti care modeleaza si dau glas opiniilor a milioane de oameni din întreaga lume. In fiecare an se realizeaza peste 6 milioane de sondaje, in peste 100 de tari. Fa bani pe net rapid si sigur.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu