....

....

vineri, 19 decembrie 2014

Castiga cu eRmail

Fii platit pentru citire de e-mailuri.


VREI SA FII PLATIT PENTRU A VEDEA SAU CITI ANUNTURI?


  eRmail-este un serviciu revolutionar gratuit care permite sa castigi bani prin citirea de anunturi. Prin acest serviciu, companiile interesate trimit utilizatorilor serviciului, pe e-mail, informatii: reduceri de preturi,stiri,promotii,produse sau servicii de pe piata care ar interesa publicul. Au astfel la dispozitie un mijloc ieftin si eficient in efectuarea publicitatii produselor si serviciilor  promovate pe piata.
Poti deveni gratuit ,utilizator al acestui serviciu si sa fii platit pentru citirea e-mailurilor respective.

La inregistrare se primeste 10 euro,  iar pentru fiecare e-mail citit se poate primi pana la 0,50 euro.
Cine face recomandari si inscrie alte persoane,castigul poate creste pana la 200%
Exista posibilitatea de a completa sondaje scurte de opinii, despre produse si servicii etc, pentru care se pot primi pana la 10 euro.
Banii se pot retrage prin transfer in cont bancar sau mandat postal Minimul de retras este 100 euro.
Proiectul functioneaza de 2 ani si nu au fost reclamatii privind plata. Acum noi nu avem dovezi de plata  pentru ca informatia ne-a survenit recent.Castigul nu este limitat-depinde de comenzile companiilor interesate  in campanii de publicitare si de munca proprie.
Datele personale sunt asigurate  de Legea protectiei datelor.


PASI DE URMAT PENTRU CEI INTERESATI:

1.Inregistrare

  Apasati REGISTRO scrieti adresa de email . Apare o fereastra care va trimite in email pentru confirmarea linkului de activare. Cautati si in Spam, Apasati "De acuerdo" In continuare configurati parola,repetati parola si apasati "Configura contrasena"-apare o noua fereastra care confirma configurarea parolei,se apasa "De acuerdo" Acum primiti 10 euro pentru inregistrare.
2.Zilnic va logati si rezolvati sarcinile gasite-emailuri,video,sondaje
3.Recomandati la cat mai multe persoane oportunitatea ,pentru cresterea castigului.
4 La acumularea. sumei minime( 100 euro) solicitati retragerea in cont bancar sau prin mandat postal.


DESCRIEREA BIROULUI VIRTUAL


1.CUENTA

          a.Descarcarea aplicatiei eRclient pentru monitorizarea automata a contului( anunturi despre emailuri,sondaje,video,acces rapid la cont) pentru care se mai primeste 1 euro.
          b. Programul de recomandare la prieteni a serviciului-trimiterea automata de emailuri,linkul personal de promovare,bannere( pt cine are blog)
          c.Sondaje( Encuesta) apar aici cand este cazul.
         d.Citire emailuri  aici apar emailurile de citit fiecare se plateste cu pana la 0,50 euro La inregistrare este un singur email ptr, care se primeste 0,50 euro,deci din prima zi in sold sunt 10,50 euro
         e. Configurare cont  dupa introducerea parolei se pot modifica setarile Apasati "Inicio sesion" si  puteti schimba parola, ("Cambiar de la contrasena") Inchide contul(" Cancelation")  modalitatea de retragere bani prin cont bancar sau mandat postal( se completeaza datele). Pentru cont bancar trebuie codul bancar  - IBAN   personal  si codul SWIFT(codul bancii virtual) pe care le luati de pe un extras de cont bancar. Ptr. mandat postal,se completeaza, numele ,prenumele, strada, nr,  localitatea  si codul postal.

La celelalte sectiuni se reiau cele prezentate :

 2.Recomandar-recomandare la prieteni
 3.Encuestas-sondaje
 4.eRvideo -anunturi video
5..Salir -informatii despre serviciu

In dreapta   MI DINERO- banii castigati din -citire email,sondaje,eRvideo,din progr. de recomandare, de la inregistrare ( 10 euro).

Solda de la cuenta -soldul contului
Retire dinero-retragere bani
Descarcarea aplicatiei eRclient

Castigati la Response Panel!




Pentru deschiderea unui cont vă plătim 5€,numai pentru înregistrare.

Ca membru al panoului de răspuns, veţi câştiga puncte pentru fiecare sondaj la care luaţi parte în viitor! Suma de puncte acordate depinde de durata şi complexitatea sondajului. Timpul estimat pentru a completa fiecare sondaj şi numărul total de puncte pe care îl veţi câştiga per sondaj va fi specificat clar în e-mailul invitaţie pentru a vă permite să luaţi o decizie în cunoştinţă de cauză dacă să participaţi sau nu.

Stimulente suplimentare pot fi disponibile pentru fiecare proiect în parte şi veţi fi informat în avans. De exemplu, putem face un studiu de jurnal al produsului, în cazul în care utilizaţi un anumit produs pe o perioadă de timp şi să oferiţi feedback-ul pentru acesta. Veţi primi puncte pentru feedback-ul studiului şi o stimulare la finalizarea întregului studiu, această stimulare poate fi oricât de la 0,50€ – 100€ sau mai mult în funcţie de timpul şi efortul necesar pentru a completa studiul.

Deveniti membru

Inregistrare, completaţi toate informaţiile necesare. Cu cât includeţi mai multe informaţii în profilul dvs., cu atât veţi primi mai multe invitaţii.  Clic aici pentru a vă înscrie acum!

Completaţi sondaje
Veţi primi e-mailuri periodice care includ un link la sondaj. Vă vom anunţa cât va dura şi care va fi stimularea pentru a completa acest sondaj. Alegerea este a dvs., cu cât completaţi mai multe, cu atât veţi fi recompensat mai mult.

Fiţi plătit!
sau prin intermediul emag.ro.






TSU – Bani pe internet

                                   
Ce este TSU?
  TSU este o platformă socială gratuită care împarte 90% din câştigurile publicitare cu utilizatorii săi. În modul ăsta, poţi face bani pe internet foarte uşor!


Algoritmul TSU
Userul A îl invită pe userul B, userul B pe userul C, iar userul C pe userul D
1 – userul D câştigă 100 dolari din poze, clipuri, statusuri etc.
2 – 90% din castig revine userilor. În acest caz, 90 dolari din 100 se împart la useri. TSU va câştiga doar 10 dolari
3 – userul D va câştiga 50% din cei 90 dolari, adică 45 dolari. Userul C va câştiga 33.3% din 90 dolari, adică 29.70 dolari. Userul B va câştiga 11.1% din 90 dolari, adică 9.99 dolari, iar userul A va câştiga 3.70% din 90 dolari, adică 3.33 dolari.



TSU este o reţea de socializare (gen Facebook, Twitter etc.) care împarte veniturile din publicitate cu userii săi, exact ca în algoritmul de mai sus. Înscrierea se face doar pe bază de invitatie. Tot ce trebuie să faceţi este să fiţi activi, să postaţi, să daţi like-uri, share-uri, dar să şi primiţi share-uri şi like-uri. În plus, nu uitaţi să vă invitaţi şi voi la rândul vostru prietenii. Link-ul vostru de invitaţie este tsu.co/username.


INREGISTREAZA-TE AICI














Castiga bani jucand




Un joc browser pe net, destul de diversificat, ce iti poate aduce numeroase beneficii financiare, surprinzator totul este cu bani reali. 
Daca vrei sa castigi un ban in plus in timpul liber tot ce trebuie sa faci e sa te inscrii pe acest site

Prima data vezi ca sus in dreapta e un steag,Intra pe ala si seteaza-l pe al Romaniei sa poti intelege cerintele jocului.
Nu te costa nimic sa incerci  si vei fi frumos placut(a)si impresionat(a).


Important e sa dai toate luptele.                                                                                 

Nu e un joc ci mai repede as spune e un job.  
  
Trebuie sa dai 10 lupte pe zi( pe un buton scrie lupte,apoi lupte referal apoi ataca si iar ataca) apesi pe butonul lupta de trei ori pana porneste secundarul si astepti pana se termina prima lupta apoi o dai pe a doua si tot asa . Deci ai de dat o munca zilnic si 10 lupte. Asta e tot ce trebuie sa faci zilnic pentru vreo cateva saptamani dupa aia poti incepe propria ta afacere in joc,afacere pe care daca o coordonezi bine iti va aduce un profit in plus.  E un fel de job in care se castiga bani.  

Munca se da zilnic pentru ca ea mereu iti va aduce un bonus in plus si acest bonus zilnic va fi mai mare in urmatoarea zi plus ca tot la a treia zi muncita consecutiv vei primi un altfel de bonus.Incet,incet contul tau va creste putin cate putin. Oamenii fac retrageri de 50-100 de euro pe zi, au dezvoltat afaceri cu capital de peste 10 mii de euro.  
  
Toti banii sunt de la joc, ai dreptul sa muncesti o data pe zi si sa te lupti de 10 ori, dupa aceste activitati vei primii sume de bani ,iar tu le vei investii in propriile afaceri,cum ar fi: fabrici de lactate, ziar propriu, unde poti publica articole, fabrici de lemne, universitati etc. Jocul este un simulator excelent al realitatii. Evident acesta necesita timp, la inceput bugetul tau va fi in jur de 3-4 lei pe zi. Totusi investind banii progresiv, dupa 2-3 saptamani poti ajunge la sume de 100-200 lei pe zi si tot asa. Tu decizi cand sa iti retragi banii pe card sau prin alte operatiuni bancare.


Cum  sa castigi afiliati?

Castigi un referal daca provoci la lupta un oponent si castigi lupta. Pierzi un referal atunci cand el pierde o lupta. Referalii tai iti vor plati o taxa de 10% din castigurile lor, in functie de energia care o ai. Daca blochezi un referal, el nu mai poate fi atacat. Un utilizator care se inregistreaza prin link-ul tau de afiliere va deveni referalul tau blocat pe o perioada de 7 zile, urmand sa decizi daca il blochezi sau il lasi liber.
Tot ce trebui sa faci este sa intri pe Market Glory sa-ti deschizi un cont si sa joci. Acorda cateva minute zilnic acestui website in care sa intri si sa ataci sau sa muncesti, din aceste 2 actiuni foarte importante vei castiga bani, cand ai acumulat 10 Ron ii poti schimba in 1 Gold, cand ai acumulat 4 gold ii poti schimba in euro, bani se pot retrage prin paypal sau transfer bancar suma minima de retragere este 20 €


Daca vrei sa incerci jocul click pe:





Fa bani din confortul casei


Descriere job

Viespar este un proiect "Made in Romania" de a face bani pe net, care plateste mai mult de cat programele obisnuite PTC.

 Este un program gen PTC,unde utilizatorul trebuie sa indeplineasca sarcini simple cae dureaza 3 minute,dar un pic mai dezvoltat si mai bine platit.

Cerinte

Programul Viespar consta in rezolvarea unor "task"-uri, sarcini simple pe care vizitatorul trebuie sa le completeze. Aceste task-uri le primesti periodic in cont-ul tau de e-mail, sau in contul viespar daca nu doresti notificari prin posta electronica.

Durata unei sarcini este intre 3-10 minute fiecare din ele platindu-se cu un minim de $.09 ajungandu-se la sume mai mari in functie de timpul necesar completarii lor.

Sarcinile variaza si sunt destule de simple:

Verificarea pozitiei unui site in Google.like-uri pe Facebook.Google+

Verificare uzbilitatii unui site prin aflarea numarului de contact su al firmei detinatoare.

Postare sau share pe facebook al unui produs sau articol.

Completarea unui sondaj de opinie.

Crearea unui cont pe un anumit site.

Adaugare de comentarii pe un site.

Avantajul este ca stii de la inceput cat timp o sa petreci pentru complectarea unei sarcini si stii dinainte cat se plateste.

In momentul in care apar task-uri noi esti anuntat pe e-mail,utilizatorii activi primind bonusuri de loialitate.


OFERTA



Un mare avantaj la Viespar este faptul ca poti sa-ti formezi o echipa care sa lucreze pentru tine.
In momentul inregistrarii un link de afiliat este generat,pe care poti sa-l postezi pe Facebook,Twitter sau Blogul tau personal(sau site),si iti poti invita vizitatorii/prietenii sa se inscrie pe viespar.
Fiecare prieten/vizitator invitat de tine,primeste $ 5 bonus si devine membru in echipa ta.
De fiecare data cand unul din ei finalizeaza un task,primesti de la Viespar un bonus.
Cu cat inviti mai multi prieteni,cu atat faci mai multi bani :) 

Ce poate fi mai simplu?




INREGISTREAZA-TE AICI