....

....

miercuri, 21 ianuarie 2015

Castiga bani completand chestionare de acasa



Castiga bani completand chestionare de acasa cu ResearchRomania!
Panelul Online ResearchRomania este alcatuit dintr-un grup de utilizatori de internet inregistrati, care au fost de acord sa ia parte in mod regulat la sondaje.
Oricine are cel putin 14 ani poate lua parte la sondajele pe care le efectuam.
In schimbul participarii la sondaje, membrii panelului sunt recompensati prin puncte pe care le pot transforma in bani.
Rezultatele cercetarilor sunt folosite de companii pentru a imbunatati serviciile oferite si pentru a raspunde cat mai bine nevoilor consumatorilor.

Regulament

Pentru a participa la sondajele Panelului de Cercetare ResearchRomania trebuie sa va inregistrati. Aceasta implica sa completati corect si complet un formular de inregistrare.
Completarea chestionarul de inregistrare dureaza aproximativ 1 minut. Pentru a putea fi membru activ este obligatorie completarea tuturor datelor din chestionarul de inregistrare.
Pe adresa de email veti primi invitatiile de participare la studii, de aceea este nevoie sa introduceti o adresa de e-mail pe care o verificati regulat.

ResearchRomania si iSense.Solutions desfasoara diferite campanii prin care anunta recrutarea de noi membri in Panelul de Cercetare ResearchRomania. Inregistrarea dumneavoastra este voluntara.

Puteti avea doar un singur cont de membru si un singur cont pe gospodarie. Daca observam ca ati folosit mai multe adrese de e-mail (spre exemplu folosind nume false) sau ca mai multi membri ai gospodariei sunt inregistrati, calitatea de membru al Panelului de Cercetare ResearchRomania va va fi anulata atat dumneavoastra cat si celorlalti membri ai gospodariei.

Sondaje
Ca membru/a al/a Panelului de Cercetare ResearchRomania v-ati dat acordul de a primi invitatii de participare la sondaje online.
Trebuie sa raspundeti la sondajele la care participati fara a fi influentat/a de alte persoane. Va sfatuim sa nu dati voie altor membri ai familiei sau prietenilor sa va priveasca ecranul in timp ce completati chestionarul, pentru a va putea concentra doar asupra raspunsurilor si a nu fi distrasi de alte comentarii.

Un chestionar de cercetare de piata este valid doar daca este completat in totalitate si daca durata de completare se incadreaza in limitele normale. Odata ce ati intrat pe link-ul din invitatie si ati inceput sa completati chestionarul, va recomandam sa nu va intrerupeti si sa raspundeti pe loc intrebarilor.

Pentru participarea dumneavostra la sondaje sunteti recompensat/a prin puncte. 10 puncte reprezinta echivalentul a 1 RON. In momentul in care acumulati 1500 de puncte, va puteti transforma punctele intr-un bon valoric de 150 RON, ce poate fi utilizat la cumparaturi.

Pentru fiecare chestionar completat puteti primi un anumit numar de puncte care va va fi indicat de la bun inceput. In functie de durata si complexitatea sondajului, numarul de puncte pentru fiecare chestionar pe care il completati este variabil.
Punctele se ofera atunci cand luati parte la un sondaj, va incadrati in grupul tinta cautat pentru sondajul respectiv si finalizati sondajul.

Pentru chestionarul de inregistrare in Panelul ResearchRomania si pentru chestionarele de profilare extinsa, a caror completare va cresc sansele de a primi mai multe invitatii la studii, nu se primesc puncte.

Iesirea din panel
Orice membru al Panelului ResearchRomania este liber sa-si manifeste in orice moment dorinta de a iesi din acest panel. In momentul in care o persoana decide sa-si stearga contul, informatiile personale sunt sterse automat din baza de date, iar persoana respectiva nu va mai putea fi contactata.

Pentru a va anula statutul de membru, va rugam sa trimiteti un email la adresa panel@researchromania.ro in care sa va exprimati aceasta intentie.

Daca un membru al Panelului ResearchRomania nu raspunde la un sondaj in decurs de 12 luni in conditiile in care a primit invitatii la studii, ResearchRomania si iSense.Solutions vor declara inactiva acea persoana. Ne rezervam dreptul de a sterge toti membrii care au fost inactivi in decursul unui an de zile.

Aici te inregistrezi in panel pentru a incepe sa completezi chestionare si sa fi recompensat/a!






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu