....

....

joi, 17 octombrie 2013

Castiga bani cu BuzzStore


Afla cum poti trasforma Like-urile in vanzari cu BUZZStore!

BUZZStore este o agentie de marketing participativ care functioneaza pe un concept nou de business bazat pe cea mai puternica forta de influenta, recomandarea unui prieten!
Viziunea noastra este aceea de a aduce companiile mai aproapre de consumatori si de a crea un dialog direct cu acestia.Detinem o comunitate de lideri de opinie (BUZZeri), in continua crestere, a caror parere conteaza atat pentru cei cu care intram in contact zi de zi in mod direct sau prin retelele de socializare – prieteni, colegi, familie , cat si pentru dezvoltatori de noi produse si servicii.
VREI SA FII BUZZer? Daca esti o persoana curioasa si iti place sa testezi noi produse si servicii aparute, iti place sa comunici cu prietenii direct sau prin internet (retele sociale, blog), alatura-te comunitatii BUZZStore  Inscrie-te aici   
             
Pentru a participa la campaniile BUZZStore trebuie sa te inregistrezi, prin completarea corecta si completa a formularului de inscriere.
Vom avea nevoie de adresa ta de e-mail prin care sa te putem contacta cu usurinta (pe care sa o verifici cel putin o data pe saptamana). Trebuie sa iti alegi o parola si un user name pe care sa le stii numai tu pentru a asigura protectia datelor tale personale si validitatea rezultatelor. 
Pentru informatii despre cum vom folosi datele tale personale, afla mai multe aici.
Poti avea doar un singur cont de BUZZer. Folosirea mai multor adrese de e-mail (spre exemplu folosind nume false) atrage excluderea ta ca membru al comunitatii BUZZStore si implicit pierderea tuturor punctelor acumulate de tine.
Inregistrarea se realizeaza in doi pasi:
Pasul 1: completeaza-ti datele personale!
Pentru a fi un BUZZer activ si eligibil in campanii, este necesar sa ne furnizezi toate datele solicitate in formular. Informatiile incomplete sau eronate  duc la nefinalizarea inregistrarii ca BUZZer in comunitate si respectiv anularea contului de BUZZer.  
Pasul 2: finalizeaza inscrierea!
Dupa completarea datelor personale vei primi un e-mail (invitatie) cu link-ul catre chestionar. In urma completarii acestui chestionar esti inscris in comunitatea BUZZStore si vei fi recompensat cu 100 de puncte de BUZZ pe care le poti transforma ulterior in BONURI CADOU si/ sau CADOURI oferite de parteneri. Detalii despre cum poti obtine puncte de BUZZ si cum le poti valorifica gasesti aici
Pe scurt, primim spre testare, in mod gratuit, noi produse si servicii lansate pe piata, sau produse deja existente, dar mai putin cunoscute publicului larg. Daca ne plac (sau nu), ne exprimam parerea sincera, respectand codul de etica al BUZZerilor. Fie ca vrei sa lansezi un nou produs pe piata, sau vrei sa cresti un brand intr-o categorie de produse, stii cat de important este sa ai de partea ta avocati ai brandului in cadrul retelelor de socializare! Pagina de Facebook sau Twitter a companiei este foarte importanta, dar nu sufiecienta .
RECOMANDAREA BUZZStore
O alta modalitate de a obtine cat mai multe puncte de BUZZ este aceea de a recomanda prietenilor comunitatea BUZZStore. Odata ce recomandarea s-a finalizat cu inscrierea unei persoane in comunitatea BUZZStore, folosind adresa de e-mail catre care s-a trimis invitatia, 100 de puncte de BUZZ se acumuleaza in contul tau. Poti aduna 100 de puncte de BUZZ pentru fiecare persoana care devine BUZZer inregistrat si activat pe site-ul www.buzzstore.ro, doar atunci cand isi creeaza cont accesand direct link-ul trimis de tine. 
                             
Transforma punctele in bani!

Transformarea punctelor in BONURI CADOU si/ sau CADOURI de la parteneri va fi conditionata de desfasurarea unei activitati corecte in limitele regulamentului de functionare a comunitatii BUZZStore, activitatea de BUZZer, participarea la campanii, completarea chestionarelor, sondaje si recomandarea prietenilor. BUZZStore isi rezerva dreptul de a verifica si cerceta calitatea de membru a persoanei care atinge pragul maxim de 1000 puncte de BUZZ , apoi va decide transferul (transformarea punctelor in BONURI CADOU si expedierea lor prin curier). Punctele de BUZZ se convertesc in diviziuni de cate 1000 de puncte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu